Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Domretor

Domretor

 

Domretor Oy sai alkunsa neljän eteläpohjalaisyrittäjän ajatuksesta, kun he päättivät ryhtyä jalostamaan omien peltojensa sadon elintarvikkeiksi omassa maakunnassaan. Yrityksemme toiminta käynnistyi vuonna 1999 entisen Mainioleipä Oy:n tuotantotiloissa Kauhavalla. Siitä lähtien kasvumme ja kehityksemme on jatkunut tasaisena, ja vuonna 2020 liityimme osaksi Atria-konsernia.

 

 

 

 

Asiakas on meille ykkönen

Valmistamme ruokaa ammattitaitoisesti asiakkaidemme sekä kuluttajien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, joustavasti. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme puolesta koko prosessin tuotantoaikatauluista logistiikkaan.

 

 

Jäljitettävyys ja avoimuus

Toimintamme perustuu avoimeen yrityskulttuuriin. Ruokaketjumme on täysin jäljitettävissä yksittäisestä peltolohkosta ruokapöytään asti, ja tuotantoprosessimme ovat täysin läpinäkyviä myös asiakkaillemme.

 

 

Tuoteturvallisuus

Tuoteturvallisuus on meille erittäin tärkeää. Tuotteidemme raaka-aineiden, pakkausmateriaalien, tuotantoprosessien ja lopputuotteiden laatua valvotaan ja hallitaan omavalvontaohjelman kautta erittäin tarkasti. Tuotantoprosessejamme valvotaan FSSC 22000-sertifioidulla toimintajärjestelmällä. Käytämme suomalaisia raaka-aineita, joten pystymme aina varmistamaan tuotteiden korkean laadun ja luotettavan alkuperän.

 

Tuotekehitys

Tunnistamme trendit, asiakas –ja kuluttajatarpeet. Tarjoamme asiakkaillemme aitoja ratkaisuja eri tarpeisiin. Gluteenittomuuus, tuoreus sekä pitkä kokemus vegaanisista tuotteista ovat liiketoimintamme kulmakiviä.

 

Nykyaikainen koekeittiömme mahdollistaa lukuisten eri tuotekehitysratkaisujen kehittämisen. Tuemme asiakkaan ideoita räätälöimällä ne tuotantoon sopiviksi. Laitteet ja linjastot ovat myös helposti säädeltävissä asiakkaan muuttuvien tarpeiden mukaiseksi. 

 

 

Ympäristöystävällisyys

Olemme sitoutuneet luonnonvarojen kestävään käyttöön ruoantuotannossamme. Pyrimme vähentämään omia suoria ympäristövaikutuksiamme, ja edellytämme ympäristövastuullista toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme.

 

Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita tuotannossamme tehostamalla materiaalien ja energian käyttöä sekä vähentämällä jätteiden määrää sekä käyttöveden kulutusta. Kehitystyön onnistumista seurataan ympäristömittareiden avulla.

 

 

Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Osaava ja työhönsä motivoitunut henkilökunta on meille äärimmäisen tärkeä. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja varmistamme toiminnallamme, että työntekijöillämme on ystävällinen ja avoin työilmapiiri, jossa he pystyvät työskentelemään hyvillä mielin.