Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Tuotteet ja toiminta

Tuotteet ja toiminta

 

Yrityksemme ydinliiketoiminta on elintarvikkeiden sopimusvalmistus. Teemme asiakkaillemme valmisruokia suomalaisista raaka-aineista oman, asiakkaan tai yhteistyössä kehitetyn reseptin mukaan. Tuotantoomme kuuluu sous vide, autoklavointi, paistaminen ja keittäminen. Valmistamme myös erilaisia puolivalmisteita asiakkaidemme tuotantoon.

 

Meillä on runsaasti osaamista ja kokemusta elintarvikkeiden sopimusvalmistusosaamisesta, ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja tuotteet. Nykyaikaiset, tehokkaat ja turvalliset tuotantolinjamme varmistavat, että tuotteemme ovat erinomaisia laadultaan ja valmistuvat aikataulun mukaisesti.

Lue lisää historiastamme, toimintatavoistamme ja arvoistamme täältä. ›

 

Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia.

 

Valmistamme myös tuotteita oman Suvi-tuotemerkkimme alla. Lue lisää täältä.

 

Mikroateriat

 

Valmistamme niin pieniä kuin suuriakin mikroaterioita. Valmistamiimme tuotevaihtoehtoihin kuuluvat keitot sekä erilaiset ateriat liha- ja kasvisvaihtoehdoilla.

 

Laatikot

 

Valmistamiinne laatikkoruokiin kuuluvat mm. juureslaatikot, liha- ja kasvispohjaiset kiusaukset sekä erilaiset paistokset.

 

Jälkiruoat

 

Yleisin valmistamamme jälkiruoka on riisipuuro, ja meillä on kokemusta myös erilaisten kiisseleiden, vanukkaiden ja mämmin valmistuksesta.

 

Pihvit ja pyörykät

 

Valmistamme pihvejä ja pyöryköitä sekä liha-, kala- että kasvispohjaisina. Pihvimme ovat lisäksi saatavilla niin paneroituna kuin ilman panerointia.

 

Lisukkeet

 

Valmistamiimme lisukkeisiin kuuluvat mm. erilaiset vihannes- ja juuresvalmisteet, kuten perunamuusi, porkkanasuikaleet, säräjuurekset ja kaurajyvä.

 

Kastikkeet

 

Valmistamme lukusia erityyppisiä kastikkeita, sekä kasvis- että lihapohjaisia. Valmistamiimme kastikkeisiin kuuluvat mm. ruskeakastike, salsa ja bolognese.