Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Tekninen päällikkö haussa


04.02.

Haemme Domretorille teknistä päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Millainen tehtävä sinua odottaa?
Tehtäväkenttääsi kuuluu Domretorin koko tekninen toimi. Vastaat yrityksemme kunnossapidosta, kunnossapitotiimin johtamisesta ja projektien teknisestä toteutuksesta. Varmistat tuotannon häiriöttömän nykytoiminnan ja tulevaisuuden toimintavarmuuden ennakoiden ja suunnitelmallisesti kunnossapidossa ja sen prosesseissa. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle ja olet johtoryhmän jäsen.

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus kunnossapidon johtamisesta tai teollisuuden projekteista tehdasympäristössä ja tehtävään soveltuva alan koulutus. Olet oma-aloitteinen. Tartut mielelläsi uusiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Jatkuvan parantamisen malli on sinulle tuttu ja työturvallisuuden kehittäminen osa arkea. Työskentelyotteesi on aktiivinen ja itsenäinen. Kykenet joustamaan tilanteiden niin vaatiessa.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavassa yrityksessä sekä ison talon edut. Toimipaikkasi sijaitsee Kauhavalla.

 

Kysy lisää ja hae!
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esihenkilöltäsi toimitusjohtaja Pekka Honkarannalta puh. 040 359 0441. Tavoitat Pekan parhaiten 8.2 klo 12.00-13.00, 10.2. klo 8.00-10.00 ja 15.2. klo 13.00-14.00. 

 

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten hae viimeistään 27.2.2022.

 

Hae työpaikkaa


Takaisin uutisiin

 

Haluatko saada tiedon tuoreimmista Domretorin uutisista ensimmäisten joukossa?

Tilaa virallinen uutiskirje

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

 

(Tietosuojaseloste) ›