Sopimusvalmistus

Sopimusvalmistus

 

Yrityksemme ydinliiketoiminta on elintarvikkeiden sopimusvalmistus. Tuotamme asiakkaillemme valmistuotteita, oman, asiakkaan tai yhteistyössä kehitetyn reseptiikan mukaan. Valmistamme myös erilaisia puolivalmisteita asiakkaidemme tuotantoon.

 

Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisen tavan valmistuttaa omia private label -tuotteita kustannustehokkaasti ja luotettavasti korkealaatuisista raaka-aineista. Vastaamme kokonaisvaltaisesti ja joustavasti asiakkaamme tuotteen valmistamisesta, pakkaamisesta ja logistiikasta. Voimme myös tarjota asiakkaillemme tukea heidän tuotekehitykseensä, sillä tuotantotiimimme elintarvikealan ammattilaisemme ovat erittäin hyvin koulutettuja ja kokeneita.

 

Omaamme rautaisen elintarvikkeiden sopimusvalmistusosaamisen ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja tuotteita. Nykyaikaiset tehokkaat ja turvalliset tuotantolinjamme varmistavat, että asiakkaamme tuotteet ovat erinomaisia laadultaan ja valmistuvat aikataulussa.

Domretor Oy on valmistanut valmisruokaa jo vuodesta 1999 lähtien

 

Nykyaikainen, uudistettu tuotantolaitoksemme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kauhavalla – hyvien kuljetusyhteyksien varrella. Ammattitaitoisen henkilökunnan ja joustavuutemme ansiosta olemme arvostettu sopimusvalmistaja elintarviketeollisuudelle, keskus-ja tukkuliikkeille.