Domretor

Domretor

 

Domretor Oy sai alkunsa neljän eteläpohjalaisyrittäjän toimesta, kun he päättivät aloittaa jalostamaan omien peltojensa sadon elintarvikkeiksi omassa maakunnassa. Yrityksemme toiminta käynnistyi vuonna 1999 entisen Mainioleipä Oy:n tuotantotiloissa. Siitä lähtien kasvumme ja kehityksemme on jatkunut tasaisena.

 

Olemme ruoan sopimusvalmistaja ja valmistamme laadukkaita, turvallisia ja maukkaita elintarvikkeita. Tarjoamme asiakkaillemme private label -valmistusta ja omia brändituotteitamme. Ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta pystymme tarvittaessa tukemaan asiakkaitamme tuotekehityksessä.

 

Edistykselliset ja joustavat tuotantotilamme sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla, Kauhavalla. Joustavuutemme ansiosta pystymme nopeasti muuttamaan tuotantomme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita ja aikatauluja. Pitkäaikaiset ja avoimet asiakassuhteet ovat meille tärkeitä. Avoimen yrityskulttuurimme ansiosta koko tuotantoketjumme on asiakkaillemme läpinäkyvä. Asiakkaamme ovat osa tuotantoprosessiamme.

 

Valmistamme tuotteita usealla eri valmistusmenetelmällä:

  • sous vide; matala pastörointi
  • autoklavointi; korkea pastörointi
  • paistaminen; paistinpannut ja uunit
  • keittäminen; mm. perunamuusi, puurot, kastikkeet ja keitot

Noudatamme kestävää kehitystä tuotannossamme tehostamalla materiaalien ja energian käyttöä sekä vähentämällä jätteiden määrää sekä käyttöveden kulutusta. Kehitystyön onnistumista seurataan ympäristömittareiden avulla. Vastuullinen toiminta kattaa koko tuotantomme raaka-aineista valmiiseen tuotteeseen aina asiakkaan lautaselle asti.

Arvomme

 

Asiakaslähtöisyys ja joustavuus

Asiakkaamme tyytyväisyys on meille tärkeintä. Valmistamme ammattitaitoisesti ruokaa asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, joustavasti ja aikataulussa.

 

Jäljitettävyys ja avoimuus

Toimintamme perustuu avoimuuteen. Ruokaketjumme on täysin jäljitettävissä yksittäisestä peltolohkosta ruokapöytään. Yrityksessämme on avoin yrityskulttuuri, jossa tuotantoprosessimme ovat läpinäkyviä myös asiakkaillemme.

 

Tuoteturvallisuus

Tuoteturvallisuus on meille erittäin tärkeää. Tuotteidemme raaka-aineiden, pakkausmateriaalien, tuotantoprosessien ja lopputuotteiden laatua valvotaan ja hallitaan omavalvontaohjelmalla erittäin tarkasti. Tuotantoprosessejamme valvotaan FSSC 22000-sertifioidulla toimintajärjestelmällä.

Tuotekehitys

Haluamme olla paras elintarvikevalmistaja ja kehittämme jatkuvasti tuotteitamme ja tuotantoprosessejamme. Tavoitteenamme ovat tehokkaat prosessit sekä laadukkaat ja turvalliset tuotteet.

 

Ympäristöystävällisyys

Olemme sitoutuneet luonnonvarojen kestävään käyttöön ruoantuotannossamme. Pyrimme vähentämään omia suoria ympäristövaikutuksia ja edellytämme ympäristövastuullista toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme.

 

Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta

Arvostamme henkilökuntaamme ja varmistamme että he ovat huippuammattilaisia kouluttamalla heitä jatkuvasti.

Domretor Oy on valmistanut valmisruokaa jo vuodesta 1999 lähtien

 

Nykyaikainen, uudistettu tuotantolaitoksemme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kauhavalla – hyvien kuljetusyhteyksien varrella. Ammattitaitoisen henkilökunnan ja joustavuutemme ansiosta olemme arvostettu sopimusvalmistaja elintarviketeollisuudelle, keskus-ja tukkuliikkeille.